Secondi - Hoofdgerechten
Onze selectie aan hoofdgerechten, of ‘secondi’, brengt u de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken recht op uw bord. Van malse vlees- en visgerechten tot vegetarische creaties, elk gerecht is met zorg en toewijding bereid. Ervaar de rijkdom van pure ingrediënten en subtiele smaakcombinaties, en laat u verleiden door een authentieke, culinaire beleving.
A Base di Carne - Vleesgerechten
Ossobuco
€ 33,00
Saltimboca alla romana
Kalfsvlees met parmaham en salie
€ 27,00
Scaloppa milanese
Gepaneerd kalfslapje
€ 25,00
Tagliata di manzo
Belgisch witblauw runds met rucola, tomaat en parmezaan
€ 29,50
Scaloppa alla griglia con verdure
Gegrild kalfslapje met warme groenten
€ 25,00
Bistecca ai ferri
Belgisch witblauw runds entrecote gegrild
€ 28,00
Supplement sauzen:
- Pizzaiola • Tomaten, metlook, kappertjes en olijven - € 4,00
- Pepe verde • Peperroomsaus - € 4,00
- Gorgonzola • Blauwschimmelkaas saus - € 4,00
A Base di Pesce - Visgerechten
Involtini di pesce spada ala pizzaiola
Zwaardvisrolletjes met spinazie en pizzaiola saus
€ 28,00
Tagliata di tonno in crosta di pistacchio
Tonijn versneden met pistache crumble
€ 32,00
Calamari fritti
€ 29,00
Branzino alla griglia con pomodorini, capperi e olive
Gegrilde zeebaarsfilet met tomaatjes, kappertjes en olijven
€ 27,00
Astice al forno
Halve kreeft met kruidenboter
€ 26,50
Misto di pesce dello chef (min. 2 pers.)
Assortiment van vis “een aanrader van de chef”
€ 48,00 per persoon
Patate al forno , pasta aglio olio e peperoncino of insalata mista
extra bord € 7,50
Info over allergenen op aanvraag. De samenstelling van producten kunnen veranderen.
Opgelet: kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.
1 rekening per tafel